Over ons

9

V.A.M. Kleyweg Electrotechniek

Van ontwerp tot installatie – V.A.M. Kleyweg is een innovatief electrotechnisch ontwerp- en installatiebureau. Onze diensten lopen uiteen van het ontwerpen, bouwen en installeren van eenvoudige schakelkasten en panelen tot engineering van besturingssystemen voor machines. Kijk bij diensten voor meer informatie.

9

Kwaliteit door kleinschaligheid

U heeft altijd te maken met één persoon, van order intake tot oplevering. Juist doordat de bedrijfsvoering niet te grootschalig is, kan aan elke klant de beste kwaliteit geleverd worden. Kleinschaligheid is onze kracht en wij staan voor een goede communicatie met onze klanten.
9

Maatwerk

Samen met de eindgebruiker en het werktuigkundig engineeringsbureau of het machinebouwbedrijf bepalen we de optimale oplossing voor uw unieke situatie.
9

Innovatie

Wij maken gebruik van  de laatste technologieën en volgen de ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen bij een kostenefficiënte oplossing.

Profiel

V.A.M. Kleyweg is een innovatief electrotechnisch ontwerp- en installatiebureau, gevestigd in Den Hoorn, Zuid-Holland.

Vincent Kleyweg startte het bedrijf in 1987. Er wordt niet gewerkt met personeel zodat u altijd te maken heeft met één persoon, van order intake tot oplevering. Een kleinschalig bedrijf staat voor kwaliteit.

Om continue aantoonbaar de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen zijn we aangesloten bij de volgende branche- en certificeringsorganisaties:

Onze Diensten

technische automatisering op maat

9

Onze kracht: kwaliteit door kleinschaligheid.

Onze diensten lopen uiteen van het ontwerpen, calculeren, bouwen en installeren van eenvoudige schakelkasten en panelen tot engineering van besturingssystemen voor machines.

Wij verzorgen de technische automatisering voor zeer uiteenlopende soorten installaties, zoals vulmachines, menglijnen, pompinstallaties, intern transport, etc.

Tevens zijn wij gespecialiceerd in het bekabelen en aansluiten van industrië­le ketelbranders.

9

Ontwerpen met CAD software:

Op basis van een specificatie van de machine, en een beschrijving van wat de machine moet doen, ontwerpen wij met behulp van CAD software de passende electrotechnische oplossing.

9

Programmeren van PLC's:

Voor automatisch gestuurde processen maken we gebruik van PLC’s (Programmable Logic Controllers), die we zelf programmeren. Deze PLC’s leggen de koppeling tussen de software en de mechanische componenten van een installatie.

9

Bouwen:

In onze eigen werkplaats bouwen en testen we de schakelkasten en panelen.

9

Installatie:

Op locatie monteren we de kasten en panelen en sluiten deze aan op de machines en productielijnen. Tevens monteren we de benodigde sensoren en schakelaars.

9

Afstellen en oplevering:

Na de installatie wordt het gehele systeem afgesteld, en na controle van de goede werking, opgeleverd.

Contact

Adres

Harnaschdreef 17
2635 BT  Den Hoorn

Mobiel

Telefoon